اساسنامه مجتمع (1)
اساسنامه
مجتمع مسکـونی زمرد
فصـل اول
ماده 1- نام مجتمع :
نام مجتمع ، مجتمع مسکونی زمرد فرهنگیان یزد است که در این اساسنامه به اختصار مجتمع نامیده میشود. این مجتمع ملطقاً غیرانتفاعی و غیرسیاسی بوده و از شرکت کلی مالکین تشکیل میگردد.
ماده 2- حوزه عملیات :
حوزه عملیات مجتمع، مجتمع زمرد و کلیه مشاعات و تاسیسات رفاهی، اجتماعی، عمرانی و امنیتی مجتمع که بنحوی منطبق با حقوق مالکین ، طبق قانون تملک آپارتمانها و تابع مقررات دولت جمهوری اسلامی ایران میباشد.
ماده 3-مرکز اصلی مجتمع :
مرکز اصلی مجتمع واقع در یزد بلوار تفت روبروی صنایع دفاع واقع در شهرک مسکونی زمرد فرهنگیان یزد میباشد.
ماده 4- مدت:
مدت مجتمع نامحدود میباشد.
ماده 5- کلیه مالکین و ساکنین مجتمع ملزم به رعایت این اساسنامه و ملحقات و منضمات آن میباشند.
تبصره ) در مورادی که شخص مالک ساکن نبوده و شخص دیگری بهر صورت در آپارتمان سکونت دارد، ملزم به رعایت مفاد این اساسنامه میباشد.
ماده 6- مشخصات زمین :
پلاک ثبتی که بخش مسکونی مجتمع زمرد بر روی آن ساخته شده، پلاک شماره 5938 فرعی از باقیمانده 344 بخش 4 یزد به متراژ 50000 متر مربع مشتمل بر 29 بلوک در 4 طبقه و مجموع 393 واحد مسکونی 2 خوابه و تک خوابه میباشد.
فصـل دوم
ماده 7- هدف مجتمع:
هدف مجتمع، ایجاد محیط مناسب زندگی و ارتقاء حسن تفاهم، دوستی، برابری و حسن همجواری بین کلیه ساکنین و انجام امور رفاهی ، خدماتی، سرپرستی، نظارت و اداره امور مربوط به کل مشاعات بلوک ، مطابق با قوانین تملک آپارتمانها ، به بهترین وجه و کمترین هزینه میباشد.
فصـل سوم
ماده 8- ارکان مجتمع:
ارکان مجتمع عبارت است از:
الف) مجمع عمومی (عادی و فوق العاده)
ب) هیئت مدیره
ج) مدیر عامل
د) بازرسان
ه) شورای نمایندگان بلوکها
الف) مجمع عمومی
ماده 9- مجمع عمومی از گردهمای مالکین ساکن و غیرساکن آپارتمانها و یا نمایندگان قانونی آنها (اعم از مستاجر و یا غیر آن) تشکیل میگردد.
تبصره 1) نماینده مالکین با معرفی کتبی مالکین و تایید منشی هیئت مدیره میتواد در مجامع شرکت نموده و از حق رای برخوردار باشد.
تبصره 2) در صورتی که یک آپارتمان دارای چند مالک باشد، فقط یک نفر با معرفی نامه کتبی به نمایندگی از سایر مالکین شرکت خواهد کرد.
تبصره 3) بجای صفار و مالکینی که ممنوعیت قانونی دخالت در ملک خود را دارندقیم و یا نماینده قانونی آنها در مجمع شرکت خواهد کرد.
تبصره 4) هریک از مالکین واحدهای مسکونی یا وکلای آنان در مجامع عمومی، دارای یک رای میباشد و میتواند حداکثر نمایند پنج مالک دیگر باشد.
تبصره 5) مالک یا نماینده قانونی او وقتی میتواند در مجامع عمومی شرکت نماید که سهم هزینه های مشترک خود و هزینه شارژ که توسط هیئت مدیره تعیین شده است، تماماً پرداخته باشد. در غیر اینصورت حق رای نخواهد داشت.
تبصره 6) درد صورتی که مالک واحد مسکونی، شخص حقوقی باشد، نماینده آن، طبق قوانین مربوط به شخصیتهای حقوقی معرفی خواهد شد.
ماده 10- اعلام تاریخ تشکیل مجمع عمومی و دستور جلسه ده (10) روز قبل بوسیله دعوتنامه کتبی و آگهی در تابلو اعلانات بلوکها انجام خواهد شد. نشانی هر مالک، آپارتمان وی در مجتمع میباشد. همراه داشتن دعوتنامه برای شرکت در جلسات مجمع عمومی ضروری است.
تبصره ) رهن کنندگان و مستاجرین ساکن بلوک در صورت داشتن قرارداد اجاره، یا رهن و یا وکالتنامه از طرف مالک، میتواند در جلسات مجمع عمومی شرکت نماید، مشروط بر اینکه وکالتنامه به تایید منشی هیئت مدیره رسیده باشد و تنها زمانی مستاجرین حق رای در جمع را دارند که از سوی مالک یا معرفی نامه کتبی یا وکالت نامه بابت حق رای داشته باشند.
ماده 11- مجمع عمومی پس از تشکیل ، ابتدا از بین اعضا حاضر یک نفر رئیس و یک نفر منشی و دو نفر ناظر انتخاب خواهد کرد و اداره جلسه با رئیس خواهد بود.
ماده 12- تصمیمات و مصوبات مجمع عمومی با اکثریت آراء معتبر خواهد بود.
تبصره ) جلسات مجمع عمومی با حضور نمایندگان اکثریت بیش از نصف مالکین تمام قسمتهای اختصاصی که بوسیله جلسه اعلام میگردد، رسمیت خواهد یافت. در صورتی که تعداد شرکت کنندگان به حد نصاب فوق نرسد. برای بار دوم حداقل به فاصله 5 روز و با تعیین زمان اعلام شده در دعوتنامه ، جلسه دوم مجمع عمومی با حضور هر تعداد از مالکین آپارتمانها برگزار خواهد گردید و تصمیمات جلسه و مصوبات آن با اکثریت آرای حاضر معتبر میباشد.
ماده 13- از مذاکرات و تصمیمات مجمع عمومی ،صورت جلسهای تنظیم و بوسیله رئیس جلسه، ناظران و منشیهای منتخب همان جلسه امضاء و به هیئت مدیره ابلاغ خواهد گردید و هیئت مدیره موظف به اجرا طی مدت تصدی گری میباشد.
تبصره 1) لیست اسامی حاضرین در جلسه تهیه و به امضاء شرکت کنندگان خواهد رسید و در اخر جلسه بوسیله رئیس و منشی و ناظران تایید میگردد.
تبصره 2) تصمیمات مجمع عموی ظرف مدت ده روز از تاریخ دریافت از مسئولین جلسه، کتباً به کلیه ساکنین اعم از شرکت کنندگان یا غائبین و همچنین وزارت مسکن شهرسازی، از طرف هیئت مدیره ابلاغ میگردد.
تبصره 3) در صورتی که جلسه مجمع عمومی به هر دلیل مذاکرات به اخذ تصمیم منتهی نشود جلسه به عنوان تنفس تعطیل میگردد. رئیس جلسه موظف است ضمن اعلام تنفس در همان جلسه، زمان و محل تشکیل بعد را اعلام نماید (رعایت تشریفات دعوت مجدد الزامی نیست.) جلسه بعدی ادامه جلسه قبل از تنفس است و هیئت رئیسه همان خواهد بود که در جلسه قبل از تنفس انتخاب شدهاند، مگر آنکه یک یا چند نفر از انها در جلسه مجمع عمومی بعد از تنفس حاضر نشده باشند که در اینصورت به جای نفرات غایب افراد دیگری از میان حاضرین انتخاب خواهد شد. چنانچه در جلسه جاری تاریخ برگزاری ادامه جلسه به هر علت اعلام نشود زمان برگزاری ادامه جلسه حداکثر یک هفته بعد از جلسه مذکور خواهد بود.
ماده 14- بحث خارج از دستور جلسات در مجمع عمومی ممنوع میباشد.
ماده 15- مصوبات مجمع عمومی مطابق مقررات و مفاد اساسنامه نسبت به کلیه مالکین و ساکنین اعم از حاضر و غایب ، نافذ و لازم الاجرا میباشد.
ماده 16- مجمع عمومی فوقالعاده:
در مواقعی که هیئت مدیره مجتمع و یا 20% از مالکین لازم بدانند، مجمع عمومی فوقالعاده از طرف هیئت مدیره دعوت خواهد شد. نحوه دعوت و حد نصاب مجمع عمومی فوقالعاده مانند مجمع عمومی عادی میباشد.
تبصره ) در صورتی که هیئت مدیره ظرف 10 روز از تاریخ کتبی اشخاص فوق، از دعوت مجمع عمومی فوقالعاده خودداری نمایند بازرسان موظف به دعوت و تشکیل مجمع عمومی فوقالعاده میباشند.